LES MILLS TRAINING CAMP

Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada

NYHED! Tag med Les Mills til det solbeskinnede ferieparadis Hurghada til en uge med fitnesshold i verdensklasse. Nogle af verdens bedste gruppefitnessinstruktører venter på dig med de nyeste variationer af dine favorithold. På vores Aqua Vista - powered by Playitas sportshotel vil vi skabe minder for livet sammen med ligesindede, der deler en passion for sundhed og velvære.


Om rejsen

I november flygter vi fra efterårets travlhed og tager til Hurghada og sportshotellet Aqua Vista - powered by Playitas. Her, på en af vores mest solsikre destinationer, venter krystalklart vand og smukke strande sammen med et træningsprogram i topklasse.

På denne rejse bringer vi dig de stjerner, du ser på Les Mills gruppetræningscentre rundt om i verden. Her er din chance for at nyde en blandet pose af din yndlings træning i utrolige omgivelser og med havet som kulisse. Hvad med en uge fyldt med favoritterne BODYPUMP og BODYCOMBAT, vores nye koncepter PILATES, LES MILLS SHAPE & LES MILLS FUNTIONAL STRENGTH.

I løbet af ugen nyder vi alt det, som en ferie skal indeholde. Veltilberedt og sund mad, træning af høj kvalitet, tid til restitution i solsengen mellem træningspassene og mulighed for at opdage alle Egyptens skatte. Hver dag kan du vælge mellem en række forskellige klasser, og om aftenen spiser vi middag sammen i hotellets restaurant. Så fyld tasken med træningstøj, og gør dig klar til en uge fyldt til randen med inspiration og et vidunderligt fællesskab.


Er du LES MILLS-instruktør?

Som LES MILLS-instruktør kan du beregne træningsturen som en kvartalstræning, da vi kører de allernyeste udgivelser. Husk at angive i bookingformularen, om du vil bruge turen som din kvartalstræning.


Holdbeskrivelser og programm

Holdbeskrivelser Program

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet. Det fulde program sendes 2 uger før afrejse.


Hvem kan deltage?

Det bedste ved denne tur er, at alle kan være med! Kom, som du er. Kan du lide at motionere, og vil du starte sommeren i solen med et smil på læben? Så er dette turen for dig! Turen er velegnet til alle, uanset niveau og tidligere træningserfaring. Den samler både erfarne instruktører og dem, der lige har fundet vej til fitnesscentret og deltaget i deres første fællestræning. 

Info om ugen

Pris fra: 9.598 DKK

Dato: 22.-29. nov. 2024

Hotel: Aqua Vista - powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette er inkluderet:  

  • Fly tur & retur
  • Mad ombord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur & retur
  • Indkvartering i delt dobbeltværelse
  • All inclusive
  • Træning og aktiviteter ifølge programmet
  • Hoteller og træningsfaciliteter i topklasse

*Tillæg for enkeltseng 2500,-

BOOK

Kontakt os: Sports@apollo.se


Om instruktørerne


 

Cristine Skogastierna

Cristine er Les Mills Master-træner og sponsoreret Adidas-atlet. Hun underviser i BODYCOMBAT, BODYPUMP, LES MILLS CORE, BODYBALANCE og FUNCTIONAL STRENGTH og har arbejdet som international oplægsholder for Les Mills i flere år. Hendes klasser handler om energi, inspiration og om at finde det ekstra niveau. Hendes ambition er at få deltagerne til at forelske sig i bevægelse og træning og forlade hver time med en følelse af at have opnået noget og have fået ny viden.

Billy Magg

Billy har over 10 års erfaring som gruppefitnessinstruktør og elsker følelsen af at være ét med musik og bevægelse sammen med en gruppe mennesker. Billy arbejder som International Trainer & Presenter for Les Mills Nordic, hvor han uddanner nye og eksisterende instruktører og holder oplæg på forskellige konferencer og events rundt om i verden. I 2023 filmede han udgivelser for BODYATTACK & LES MILLS DANCE i Auckland, New Zealand og Los Angeles, USA. Efter en time med Billy kan jeg garantere, at du går derfra svedig og med et smil på læben. Så kom og oplev glæden, du vil ikke fortryde det! 

Niklas Bohlin

Niklas arbejder som træner og præsentator for Les Mills Nordic, er gruppetræningskoordinator hos Nordic Wellness og sponsoreret Adidas-atlet. I 2023 var han i New Zealand og deltog i optagelserne af SH'BAM 51 og LES MILLS CORE 50, og derudover instruerer Niklas alt fra BODYJAM til LES MILLS GRIT. Han elsker at møde mange nye fitnessentusiaster og dele passionen for fitness med dem. Energi, styrke og altid et smil på læben er den måde, Niklas elsker at undervise på.

Hanna Lundh

Hanna er en sponsoreret Adidas-atlet samt træner og præsentator for Les Mills Nordic, hvor hun repræsenterer BODYJAM, BODYCOMBAT, BODYBALANCE og GRIT. For Hanna handler gruppetræning om at skabe minder, føle at man lærer og dele glæden ved at bevæge sig sammen. Stort hjerte, hårdt arbejde og let til latter er, hvad du kan forvente af hende.

Simon Nilsson

Simon har arbejdet som træner, oplægsholder og assessor for Les Mills Nordic siden 2022. Han er i øjeblikket aktiv i 8 forskellige Les Mills-programmer og arbejder også som gruppetræningskoordinator. I sommeren 2023 præsenterede Simon Masterclass-optagelsen af BODYATTACK 122 under Les Mills Live i Los Angeles. Simon elsker alt ved træning, og for ham handler det om at sikre, at alle deltagere føler sig set og forlader klassen efter at have haft en fantastisk oplevelse og være både gladere og begejstrede for mere.


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas